• Natalie Fosse

    Du finner meg dansende i stua. Jeg elsker dessert og en god kaffeskravlestund. Med mine kreative evner og en god posjon vilje blåser jeg liv i drømmer. Jeg er en følelses ladet person,så veien fra gråt til latter er meget kort.Naturen,musikk,og medmennesker fyller livet med takknemlighet. Jeg er sporty og jordnær. Elsker min fantastiske mann og vår sønn.

  • Amanda Tholin

    Jeg elsker en ordentlig mage latter. Elsker min familie og mine venner. Elsker stranden og havet. Solen gjør meg glad. Mitt hjerte synger når jeg danser. Liker å være kreativ. Jeg hører på min favoritt låt om og om igjen. Jeg vil ha positive mennesker rundt meg. Elsker de små ting men drømmer fortsatt stort. Elsker vakre ting og vakre steder. Jeg lever i øyeblikket. Er en stolt mamma til en vakker jente.


FOSSETHOLIN
Vår visjon er å skape uforglemmelige bryllup,med farger og mye personlighet, der kjærligheten står i fokus. Gjerne hippie i skogen, fargesprakende på stranda,koselig på brygga eller festlig i hagen. Vi hjelper dere med å finne ut hva som gjenspeiler dere og deres personligheter.Vi skaper en opplevelse for livet. Ikke bare for dere,men også for alle som tar del i deres dag.

Telefon: 97 88 05 51 / 45 40 52 04
Mail: fossetholin@yahoo.no

Hjemmeside: //www.fossetholin.no/

Med vennlig hilsen

FosseTholin

VICTORIA CATRINE SAGEN

Man vil at bryllupsdagen skal være perfekt! Det er gjerne store anledninger som skal feires, og forberedelsene kan ofte føles overveldende.

Som selskap og bryllupskoordinator er hun her for ordne alt det praktiske for dere slik at dere kan vie deres fulle oppmerksomhet til den store dagen som skal feires. Dere slipper å lete etter lokaler, matleverandører, innbydelser, fotograf, band og alt annet man ellers trenger å tenke på. 

Ved å velge en koordinator vil man også oppleve at prisene ofte er lavere, enn om man planlegger det selv. Hun har en samarbeidsavtale med de fleste leverandører. Jeg og Victoria samarbeider tett.

Hennes jobb er å gi deg det du ønsker uten at det skal koste noe ekstra i form av penger og energi. Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Ønsker du å benytte hennes tjenester tar hun et møte for å kartlegge ønskene for den store dagen. 

Ingen drøm er for stor eller for liten!

Telefon: 922 69 123 
Mail: info@selskapogbryllup.no
Hjemmeside: www.selskapogbryllup.no

Med vennlig hilsen

Victoria Catrine Sagen