16. jan, 2016

Avslappet familieferie til "Granka"

Vi dro til vakre Gran Canaria for å feire mors 60-års dag. 

Det er alltid godt å reise til varmere strøk. Samtidig som gradestokken viste 15 minusgrader hjemme i Norge, var det 40 grader varmere på Spanias berømte øy. For all del, jeg er veldig glad i snø, men gode strandforhold slår alt. Etter flere måneder uten sol får kroppen sjokk de første dagene. Men da er det greit at sola ikke var så sterk. 

De resterende dagene av 2015 ble også brukt til fjelltur. Naturområdene på Gran Canaria er vakre. Øya ligger nærmere Afrika, og det synes. I horisonten kunne vi skue en vakker solnedgang. Stillhet. Farger. Et magisk øyeblikk. Som fotograf var dette en god anledning til å ta kreative bilder. Flere og flere turister ankom stedet etter hvert som sola gikk ned.

Vi feiret nyttårsaften på et fire stjerners hotell. God mat. Passende musikk. Dansegulv for de minste. Dette var perfekt. Et par hundre meter unna kunne vi se et spektakulært fyrverkeri. Det var ti minutter forsinket, men vi ble veldig glade når den første raketten smalt. Fyrverkeriet dekket hele himmelen. 2016 begynte med et stort pang. Nå gleder vi oss til resten av dette året. Nytt år, nye muligheter.