27. jun, 2014

Det magiske bryllupet i utlandet

23 vikinger fra Norge besøkte øya Rhodos. De skulle være vitne til Heidi og Kristoffers magiske bryllup. 

7. juni dro en gjeng gærninger fra Norge til Hellas. Med et 4,5 stjerners hotell og "all-inclusice"-tilgang visste vi hvor ferden ville gå - jo, til himmelriket. Gjennomsnittstemperaturen lå på 30 grader i skyggen og flere kunne hoppe i bassenget fra hotellrommet. "Paradis" kalte jeg det. Og det var virkelig et paradis. Uendelig tilgang på jordbær-slush gjorde oppholdet komplett. Man kan ikke glemme ouzoen - en lakrissprit vi fikk i kjøkkenglass.

12. juni var dagen. Den store dagen. Storesøster og Kristoffer skulle gifte seg. De skulle si "ja", men denne gangen kom svaret på engelsk, "I do". Det er første gang jeg var vitne til et bryllup i utlandet. Slike bryllup er noe man ser på film. Nå var det virkelighet. Gledestårer rant og stemningen var magisk. Selv om det var utrolig varmt med dress, overvant kjærligheten hetetokten. Vielsen var vakker og brudgommen fikk et kakestykke på nesa som bruden måtte sleike av. Øyeblikket var litt som "Lady og Landstrykeren" der de spiser spaghetti. Champagne ble dessert nummer to, så kom gratulasjonene. 

I vakre omgivelser var staute vikinger fra Norge i ekstase. Vi ble brunere og brunere ettersom uka gikk. Badeaktiviteteter, fjellturer og reise til Rhodos by stod også på timeplanen. Opplevelsesrike begivenheter stod i kø. Maten på hotellet var digg. Drikkevarene var diggere. Livet smilte og sola smilte. Hovedpersonene hadde blitt lykkelige gift og det var slutten på en eventyrhistorie.