16. jan, 2013

Yeyophoto kom på pallen

Jeg kapret 3. plassen i Skiptvet kommunes fotokonkurranse. Det innebærer en pengegave og bruk av mine bilder på deres hjemmeside.

"Yeyophoto" har berget tre premier i ulike fotokonkurranser etter oppstarten i sommer. Det er inspirerende og veldig gøy. Skiptvet kommune startet en fotokonkurranse i sommer, og fristen for innlevering av bilder var 1. oktober. Tre måneder etter innleveringsfristen ble vinneren kåret. Det var sendt inn mange gode bidrag, og jeg ser på 3. plassen, som en seier.

Til mandag skal de tre øverste vinnerne samles ved Herredshuset i Skiptvet. En journalist fra Smaalenene Avis skal lage sak om konkurransen. Jeg hadde en artikkel tidligere i høst, og nå vil det komme nok en sak i trykken. Skiptvet kommune skal bruke bildet/bildene mine i ulike sammenhenger. Det er god PR for hjemmesiden og "Yeyophoto".

Etter at jeg har deltatt i ulike photoshoots, får nære venner og andre bekjente sansen for mine bilder. Det er allerede ei som vil jeg skal fotografere i hennes bryllup i begynnelsen av 2015. Det er en god stund til, men likevel veldig inspirerende at hun vil hyre meg inn allerede. Selv om radio er mitt nisjemedium er fotografi på lik linje.