27. okt, 2012

Finaleplass i bildekonkurranse

Jeg er en av 20 fotografer, som er i finalen i moseplassens bildekonkurranse der temaet er høstblader. Nå trenger Yeyo din hjelp. 

Vi var 101 konkurrenter, nå er vinnerprosenten økt med 80 prosent. Først var det dommere som valgte finalebildene. Nå er det opp til deg selv. Jeg må bruke sosiale medier, for å samle flest stemmer. Jeg håper akkurat DU kan hjelpe meg. Premien er et gavekort på hele 5000 kroner. 

Poenget med konkurransen er å vise høstblader fra sin beste side. Ved denne årstiden har bladene all slags farger, og kontrastene er store. Kreativitet og mangfold er to viktige stikkord. Jeg ville vise store kontraster på to måter, i farge og få blader. Tittelen på bildet er: "Enslig". Bildet ser du over. Bladet er noe annerledes, og virker utstøtt pågrunn av den mørke bakgrunnen. 

Finalen i konkurransen varer til søndags kveld, altså 28. oktober. Da er stemmene talt inn. 29. november kåres en vinner. Jeg er et konkurransemenneske og hater å tape. Nå er unge Johansen så nær en seier. Trykk på linken under for å stemme på meg: 

 

Finale! 20 herlige høstblader, stem frem din favoritt | Moseplassen
moseplassen.com
101 bidrag har blitt til 20 finalister. Hvilken er din favoritt?