20. nov, 2013

Promotering av Yeyophoto Freelance

I tillegg til sosiale medier, er det viktig å promotere frilansselskapet i butikker og steder der folk stopper og leser.

Yeyophoto Freelance er et nokså nytt selskap eid av meg, Øystein Yeyo Johansen. I oppstarten av en ny bedrift er det viktig å promotere bildene i alle mulige kanaler. Sosiale medier har vært en viktig del for meg, fordi jeg har såpass mange bekjente gjennom Facebook og Twitter. I tillegg er en hjemmeside veldig viktig, for at folk kan slappe av og se på bildene. 

Den siste tiden har jeg laget plakater, som jeg kan henge opp på ulike steder. I dag har jeg hengt plakatene i butikker og på bensinstasjoner. Det er nødvendig å fange opp alle mulige kunder utenom nettsamfunnet vi lever i. I dette tilfelle er det også viktig at plakatene lyser profesjonalitet. Jeg ble veldig fornøyd med posterne.

I tillegg til selvpromotering er det veldig nyttig at tidligere kunder sprer rykte om bildene dine. At de kan anbefale fotografen videre. Etter en god stund vet flere og flere om akkurat den fotografen. Man kan også lage en konkurranse der folk får en gratis photoshoot hvis de anbefaler meg til andre. Yeyophoto Freelance får flere og flere kunder, og håper på enda flere i framtiden.